Expertiza tehnica

Pret avantajos

Livrare in termen

Suport

Documentare

Oferim o arie cuprinzatoare de servicii pentru solutia Microsoft Dymanics NAV. Avem experienta de peste 10 ani atat in proiecte locale cat si internationale. Putem lucra impreuna cu echipa dvs, punctul pentru anumite etape si cerinte ale unui proiect sau echipa noastra poate gestiona integral intregul proces: analiza, specificatii functionale si tehnice, dezvoltare si documentare, testare, training, suport. Codul sursa este documentat conform standardelor de programare impuse de Microsoft si cerintelor dvs interne. Proiectele realizate sunt livrate impreuna cu documentatia tehnica si functionala, si totodata oferim suport pe durata nelimitata.


Proiectele pe care le realizam pot include una sau mai multe din urmatoarele componente:

Dezvoltari si Customizari Navision 

Se poate referi la modificari ale obiectelor existente (tabele, pagini, codeunit-uri, rapoarte) sau la dezvoltarea de functionalitati si module noi. Aici se includ si proiectele de integrare intr-o baza de date locala a unor module special dezvoltate la nivel de grup (este cazul companiilor cu implementari in mai multe tari).

Dynamics NAV Upgrade

Migrare la versiuni noi de Navision, incepand cu versiunea 2013. Pentru un astfel de proiect putem face o analiza completa, atat functionala cat si tehnica.Odata cu migrarea la o noua versiune se pot optimiza si automatiza anumite procese operationale. Versiunile noi de Navision ofera suport pentru integrarea nativa cu aplicatii dezvoltate in alte medii de programare, lucru care va permite sa dezvoltati functionalitati noi sau sa migrati anumite functionalitati din Navision pe platforme mult mai flexibile.

Dynamics Nav Integration

In versiunile noi, incepand cu 2013, posibilitatile de integrare sunt mult imbunatatite tehnic si ca performanta. Practic prin Webservice-uri se pot face integrari in timp real la nivel de functii, nu doar la nivel de tabele. Puteti integra sistemul Microsoft Dynamics NAV cu orice alta aplicatie interna, site e-commerce sau puteti da acces partenerilor dvs (clienti si furnizori) direct in sistemul Dynamics NAV. Avem o experianta relevanta in astfel de proiecte, si putem dezvolta orice proiect de acest tip, indiferent de complexitate. Putem dezvolta de asemenea anumite proceduri externe care sa se execute programat sau pe baza unui eveniment (exemplu: trimitere fisiere xml catre clienti si parteneri, trimitere mail-uri cu diferite notificari si informari, etc)

Reporting and Business Intelligence

Poate include dezvoltari de rapoarte in versiunea clasica de Navision, migrarea de rapoarte din versiunea clasica pe noua platforma de tip RTC incepand cu versiunea 2013 (astfel de migrari fiind destul de complicate si cosumatoare de timp), dezvoltari de rapoarte de tip Reporting Services sau cu interogari optimizate pe baza de date (rapoarte cu un tip de executie mult imbunatatit).

De asemenea pentru proiecte complexe de tip Business Intelligence am dezvoltat aplicatii de transferare a datelor din Dynamics NAV intr-un depozit central optimizat de tip DataWarehouse. Transferul de date se face in baza unor reguli si formule ce pot fi setate in aplicatie, datele transferate sunt din mai multe surse si sunt optimizate si imbunatatite cu informatii care lipseau (exemplu conversii de sume in mai multe valute, conversii ale tranzactiilor de stocuri in mai multe unitati de masura).

Performance Tuning and Optimization

Pentru bazele de date cu volume mari de date, performantele aplicatiei la nivel de interfata utilizator pot fi imbunatatite in ceea ce priveste timpul de inregistrare a tranzactiilor, durata de rularea a anumitor proceduri, sau viteza de raspuns a rapoartelor. Aceste optimizari se pot face la mai multe nivele. Pentru optimizarea codului sursa in Dynamics NAV exista mai multe instrumente pentru monitorizarea performantelor.

Mobility and Web

Interfetele pentru aplicatii de tip app (mobile) sau web sunt mult mai prietenoase, mai simple, mai usor de utilizat si pot fi accesate de oriunde de pe tablete si telefoane mobile. Practic va puteti dezvolta propria interfata si mod de lucru intr-o astfel de aplicatie, care totodata acceseaza si se bazeaza pe functionalitati din Microsoft Dynamics NAV.Testimonial - BEJO ZADEN, HOLLAND

We have been working with Criteria for more than 5 years. Microsoft Dynamics NAV is the group ERP solution used by Bejo Zaden in all the countries where we have offices – more than 27 countries. We have a special add-on for the specific management of our business. Criteria provided us the necessary support for updating several versions of our add-on in all the countries where it is used. They supported us also for other projects like upgrades or reports migrations from previous Navision version to Dynamics NAV 2013. We are very please with the results and their flexibility.

JEROEN BEEMSTER - NAVISION APPLICATION GROUP MANAGER


/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency