Avem experienta relevanta si o cunoastere in profunzime a sistemelor ERP in general, si a sistemului Microsoft Dynamics NAV - Navision in particular. Cu instrumentele si cunostintele pe care vi le putem oferi, veti obtine maximul de la sistemul ERP Dynamics NAV - Navision


CRITERIA VINE CU UN MODEL DE ABORDARE UNIC SI CU O ECHIPA PLURIDISCIPLINARA PENTRU OPTIMIZAREA AFACERII DVS.
Servicii pentru pachetul Microsoft Dynamics NAV (Navison) Suport 

O solutie ERP trebuie permanent intretinuta si adaptata. Periodic apar cerinte noi, modificari legislative, cerinte de optimizari pentru fluidizarea fluxurilor de lucru si documentelor, adaugari de noi functionalitati.

In functie de specificul si complexitatea solutiei implementate, va putem propune un pachet customizat ce poate include:

Va putem sta la dispozitie nu numai pentru intrebari urgente (cu prioritate maxima), dar si pentru suport operational. Intrebarile pot avea ca origine: erori de aplicatie (bug-uri), erori de configurare, erori de setari in nomenclatoare sau parametrizari, erori de introducere documente, lipsa de experienta in lucrul cu sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Periodic apar modificari legislative ce trebuie integrate in sistemul ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision). Asiguram atat portarea obiectelor pentru modificarile legislative, cat si consultanta si training-ul necesar pentru utilizatorii direct implicati.

Ati cheltuit banii, dar cat de bine este folosita aplicatia dumneavostra? Realizarea unui audit reflecta: cat de bine interactioneaza angajatii cu software-ul, daca sistemul ERP ofera mijloace mai eficiente de a-si indeplini sarcinile, daca utilizatorii stapanesc software-ul si cunosc procedurile de lucru, daca noua aplicatie faciliteaza comunicarea, asigura partajarea informatiilor si rezolvarea problemelor, daca fluxurile operationale sunt optimizate, daca rapoartele sunt suficient de concludente. 

Nu intotdeauna in timpul implementarii se aleg solutiile optime datorita presiunii timpului, bugetului sau altor constrangeri. De aceea, dupa o perioada de stabilitate a sistemului, se dovedeste deseori necesara o verificare si optimizare a proceselor, in sensul eliminarii redundantelor, a parametrilor inutili, a fluidizarii documentelor, precum si a adaugarilor de noi functionalitati necesare dar ne implementate.

In cazul in care sunt necesare dezvoltari pentru implementarea unor functionalitati noi sau dezvoltari de rapoarte noi, se pot crea microproiecte, conform cerintelor dumneavoastra, pentru care se specifica in mod clar obiectivul si durata de realizare.

In fiecare companie exista fluctuatii de personal, schimbari de procese de business sau dezvoltari de noi functionalitati, deci este necesar un training constant care poate fi orientat pe procesele existente sau pe noile procese de afaceri sau module.

Orice societate are nevoie de documente care sa ateste atat modul de utilizare a sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision) cat si configurarea acestuia. Putem fie crea un set complet de documentatie si proceduri de lucru sau putem prelucra si updata documentatia existenta.

In cazul in care doriti sa aveti un back up pentru administratorul dumneavoastra de sistem, va putem oferi serviciile propriilor consultanti tehnici, astfel incat sa aveti o sustinere sigura si continua.


Maximizeaza investitia in sistemul ERP Dynamics NAV !

Afla mai multe si despre serviciile si solutiile Criteria de optimizare !


/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency