IFS Applications este dezvoltat special pentru companiile care au o organizare de tip proiect. Este un sistem ERP de tip PBS - Project Based System

Intr-un sistem de tip PBS, toate fluxurile de lucru sunt orientate pe proiect. Practic aveti un singur sistem pentru a gestiona toate activitatile, fluxurile operationale si informatiile in timp real, inclusiv cele financiar contabile. Proiectul este fundatia si, tot ce se intampla in aplicatie este conectat cu acesta. Integrarea este totala, la nivel de procese si fluxuri de documente, si nu se limiteaza doar la un simplu schimb de informatii intre diverse arii functionale.

Cu IFS Applications aveti control, evaluati proiectele in timp real si periodic. Sunteti proactiv si puteti gasi solutii in timp real, nu cand proiectul este finalizat si nimic nu mai poate fi schimbat. Puteti face ajustari pentru a aduce proiectul pe linia de plutire, astfel incat planificarea, costurile si veniturile sa nu fie afectate. Atenuati astfel impactul negativ si minimizati riscurile.

Fara un astfel de sistem integrat de tip PBS sunteti nevoiti sa utilizati un set de solutii dispersate in care aveti insule de informatii. Cu astfel de instrumente neintegrate aveti nevoie de zile sau poate chiar sapatamani pentru a colecta si reconcilia informatii exacte si corecte despre status, costuri si profit la nivel de proiect. Acest mod de lucru lasa foarte mult loc pentru surprize, intarzieri si/sau depasiri de costuri pentru anumite proiecte, ceea ce in final poate  pune in pericol rentabilitatea intregii firme.


Un sistem de tip PBS - Project Based System, cum este IFS Applications, va poate ajuta sa gestionati afacerea in mod integrat in patru arii cheie: Vanzari, Planificare, Executie si Livrare, MasurareVanzari: Creati rapid oferte solide. Utilizand ca referinta proiecte finalizate, aveti o baza de estimare cu date reale si puteti estima cu acuratete activitatile si componentele unui proiect nou. Economisiti timp cu cautarea informatiilor, simplificati si accelerati procesul de generare al ofertelor.

Planificare: Aveti un set complet de instrumente cu care puteti planifica in detaliu activitatile proiectului, resursele si costurile.

Executie si livrare: Gestionati proiectele in mod integrat cu restul proceselor din companie: achizitii, management stocuri, productie, financiar contabilitate, livrare, management documente - functionalitati tipice pentru un sistem ERP. IFS Applications este si un ERP de top la nivel mondial ce poate gestiona cele mai complexe fluxuri operationale si cerinte functionale.

Masurare: Ce nu poate fi masurat nu poate fi controlat. Analizati afacerea in timp real pentru a putea lua cele mai bune decizii, folosind un set dedicat de instumente pentru analize si raportare ad-hoc.


In plus, o astfel de solutie integrata, ofera intregi echipe vizibilitate completa si in timp real privind evolutia si statusul financiar al proiectelor. Va permite sa fiti proactivi si va avertizeaza  asupra potentialelor riscuri.


SCHEMA FUNCTIONALITATI
/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency