IFS LIDER GLOBAL PENTRU SOLUTII ERP


IFS Applications este cel mai complet sistem ERP pentru PRODUCTIE (IFS este lider mondial conform cadranului magic Gartner). Are peste 1.000.000 de utilizatori globali.


Cu IFS Applications aveti un sistem ERP pentru Productie Complexa, gata dezvoltat, adaptat legislatiei romanesti, ce va ofera flexibilitate si un model de lucru validat de firme de productie cu experienta internationala.

IFS Applications vine cu un set predefinit de functionalitati complete pentru Productie Complexa. Cu IFS, practic nu trebuie sa dezvoltati prin programare un proiect “custom", ci doar sa setati sistemul ERP pentru Productie conform propriilor dvs cerinte. Din acest motiv, durata de implementare si riscurile sunt mult reduse.

IFS Applications este un sistem ERP pentru Productie deschis, proiectat pe o tehnologie orientata pe obiecte. Interfata IFS ofera facilitati multiple de navigare asemanatoare unui browser web cu care utilizatorii sunt deja obisnuiti.

Implementarea sistemului ERP pentru Productie - IFS Applications se baseaza pe o metodologie testata in mii de proiecte internationale si poate fi realizata in etape datorita posibilitatilor de extindere modulara a sistemului.IFS Applications se adreseaza in mod special companiilor cu activitati si cerinte complexe in ariile: productie, gestionare proiecte, active si mentenanta, operatiuni ale lantului aprovizionare desfacere. 

Clientii ideali pentru  IFS Applications sunt firme de productie cu mix complex de productie (pe baza de proiect; pe baza de comanda - make to order, configure to order, engineer to order sau pe baza de stoc - make to stock) care doresc un sistem ERP agil pentru toate procesele si tipurile de productie.

Pentru companiile cu procese de productie statice, repetitive sau fara cerinte complexe privind gestionarea si mentenanta activelor, cel mai probabil IFS Applications nu este cea mai buna alternativa. Pentru astfel de companii recomandam cea de-a doua solutie ERP de Productie implementata de Criteria - Microsoft Dynamics NAV - Navision cu addon-ul Naveksa.

IFS Applications este un sistem ERP de Nivel 1 care poate concura in mod real cu solutii ERP ca SAP sau Oracle. Practic aveti functionalitati identice cu aceste sisteme ERP, insa IFS Aplications este mult mai usor de implementat si la un buget atragator.

Companiile care se orienteaza spre un sistem ERP de tipul IFS ar trebui sa aibe o cifra de afaceri de minim 10 mil EUR si un numar de utilizatori activi de minim 35-40. Sunt companii care doresc un sistem ERP de Productie stabil, matur, flexibi, pe care sa-l poata administra intern si adapta usor noilor cerinte. Sunt clienti IFS care folosesc aplicatia de peste 30 de ani, ajungand la al 10-lea upgrade.

Cine sunt clientii IFS Applications?

In domeniul productiei industriale IFS Applications este folosita de peste 700 de producatori de top mondial cu filiale in peste 40 de tari.

IFS Applications a fost numita cea mai buna aplicatie din lume in domeniul constructiilor si productiei de tip proiect (Project Based System). Cel mai mare producator de constructii navale din lume foloseste IFS Applications.

Este lider absolut in domeniul service-ului si mentenantei. Multe obiective care tin de securitate la nivel mondial sunt gestionate cu IFS: Cea mai mare hidrocentrala din lume functioneaza cu IFS; majoritatea centralelor nucleare din tarile nordice folosesc IFS; USA Marine si UK Marine - folosesc IFS; mentenanta avioanelor F15 din armata SUA este realizata cu IFS.

IFS este unul dintre cei mai mare furnizori de solutii informatice la nivel mondial pentru Industria Militara. IFS are o divizie speciala pentru aceasta industrie impreuna cu BAE Systems - cea mai mare companie europeana din industria apararii.

Peste 10% din veniturile companiei sunt investite in cercetare si dezvoltare. 

IFS Applications - are o lista impresionanta de referinte. Este lider in domeniile productie, mententanta si service, industrie militara

Mai multe companii de productie renumite din Romania folosesc deja IFS Applications
IFS Applications este un sistem ERP unitar si integrat de gestionarea a intregii afaceri, incluzand: managementul lantului aprovizionare - desfacere si procesele logistice, managementul activelor companiei, intretinerea reparatia si revizia activelor, managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul performantei (BI), activitatile financiar contabile, resursele umane, etc.


Indiferent ce mix de productie utilizati, il puteti gestiona cu usurinta in IFS Applications: productie – pe baza de proiect, pe baza de comanda (make to order, configure to order, engineer to order) sau pe baza de stoc (make to stock);

IFS Applications are functionalitati avansate pentru a gestiona orice aspect ce tine de organizarea si de buna functionarea a productiei: forecast, planificare si pregatire productie, urmarirea calitatii, raportarea productiei, mentenanta si reparatii utilaje;

Cu IFS Applications puteti gestioneaza intregul ciclu de viata pentru un produs sau proiect (faza de proiectare si prototip, productie, mentenanta si service);

CU IFS APPLICATIONS ALEGETI DOAR CE AVETI NEVOIE SI CAND AVETI NEVOIE


  • Componente Inter-Functionale
  • Componente Financiare
  • Proiectare Inginereasca
  • Managementul de Proiecte
  • Componente Productie
  • Lantul Aprovizionare-Desfacere
  • Vanzari si Servicii
  • Componente Mentenanta
  • Comunicare cu Partenerii - Business Enabler

Componentele IFS Applications Inter-Functionale reprezinta un set de componente extrem de puternice, proiectate pentru optimizarea, simplificarea si rezolvarea proceselor critice de afaceri dintr-o companie.
Aceste procese includ managementul performantei, managementul relatiilor cu clientii, modelarea proceselor de afaceri, managementul calitatii, managementul documentelor, monitorizare efectului asupra mediului (eco-footprint management).


Componentele financiare IFS Applications ofera o imagine cuprinzatoare a activitatii companiei dintr-o multitudine de perspective. Cand doriti analiza unei probleme sau situatii financiare, puteti accesa toate tranzactiile financiare implicate si le puteti vizualiza pana la cel mai mic detaliu. Componentele financiare IFS Applications sporesc controlul asupra tuturor departamentelor organizatiei dvs. si pot fi configurate si adaptate pentru a raspunde oricaror reglementari contabile si fiscale, indiferent in ce parte a lumii va aflati.

Componentele IFS Applications Inginerie (Engineering) fac mai usoara definirea si configurarea elementelor de proiectare (design), produselor si subansamblelor. Aceste componente asigura calitatea procesului de proiectare prin optimizarea administrarii tuturor documentatiilor aferente, inclusiv a revizuirilor. Toate persoanele din organizatie obtin informatiile de care au nevoie, si furnizeaza permanent date actualizate pentru deciziile la nivel tehnic, administrativ si financiar. Integrarea dintre procesele de achizitii, inginerie si fabricatie ofera o imagine exacta a situatiei companiei. Aceasta integrare este ceea ce diferentiaza un ERP clasic fata de un ERP pentru PRODUCTIE cum este IFS Applications

Componentele IFS Applications pentru managementul proiectelor sunt integrate complet cu celelalte module ale sistemului cum ar fi: financiar, achizitii, stocuri si managmentul depozitelor, comenzi clienti si furnizori, productie, proiectare iniginereasca, managementul documentelor, service. Componenta pentru managementul de proiect este intens utilizata in diferite tipuri de companii cu organizare orientata pe proiect, companii de: productie (pentru utilaje, echipamente si instalatii complexe, avioane, nave, transport feroviar), constructii, infrastructura, energie, petrol si gaze, utilitati, proiectare, cercetare-dezvoltare, etc.

Componentele IFS Applications de productie combina fluxurile automate pentru gestionarea productiei repetitive, cu functionalitati avansate pentru “managementul prin exceptii”, pentru captarea si rezolvarea acestor exceptii.

Componenta de productie este o solutie puternica care acopera planificarea, executia, controlul si analiza pentru o multitudine de tipuri de productie, in toate fazele de productie si pentru toti angajatii din organizatie. De asemenea, permite implementare productiei de tip mixt, precum si a principiilor productiei de tip lean. IFS Applications este un SISTEM ERP COMPLET pentru PRODUCTIE.


Componentele IFS Applications pentru Distributie, impreuna cu cele de productie, formeaza baza solutiei dumneavoastra privind managementul lantului de aprovizionare - desfacere (supply chain). Aceste componente va ofera usurinta si simplitatea de care aveti nevoie pentru o vizualizare mai buna a fluxului produselor, folosind sistemul intr-un mod eficient, si permitand adaptarea cu usurinta la diferitele modele de distributie si metode de lucru. Componentele IFS Distributie va dau agilitatea de care are nevoie compania pentru a creste si sustine schimbarea in intreaga organizatie, oferindu-va avantajul unei analize si urmariri in timp real, incepand de la comanda pana la livrare.

Componentele IFS Applications pentru Vanzari si Servicii furnizeaza procese vitale pentru afacerea dumneavoastra oferind un management real al relatiilor cu clientii. Aceste componente gestioneaza intreg lantul de interactiune cu clientul, de la stadiul de prospect, continuand cu ciclul de vanzare, pana la suport si service oferit permanent clientului. Conceptele IFS de vanzari si service permit unei afacerii sa se concentreze pe ceea ce genereaza valoare adaugata clientului prin intermediul produsului, serviciilor si suportului oferit de companie.

Componentele de Mentenanta IFS Applications sunt o parte a sistemului de management complet al activelor companiei (EAM - Enterprise Asset Management) ce va permite sa anticipati si sa va adaptati rapid cerintelor schimbatoare ale mediului economic existent. Usor de utilizat si de accesat, solutia contine functionalitatile complexe si detaliate de care aveti nevoie atat pentru cerintele de mentenanta uzuala, cat si pentru dezvoltarea si imbunatatirea continua a activelor.

Componentele IFS Applications Business Enabler va permit crearea unor relatii complexe cu partenerii bazandu-se pe ultimele tehnologii web si mobile.

Puteti pune astfel la dispozitia angajatilor, clientilor, furnizorilor si altor parteneri informatii personalizate, detaliate, in timp real prin intermediul portal-urilor usor de utilizat precum si prin intermediul solutiilor mobile customizate specific. Componentele IFS Applications Business Enabler permit de asemenea, integrarea cu sisteme interne sau externe prin intermediul serviciilor web, asigurand in acelasi timp securitate, performanta si scalabilitate.
Printre imbunatatirile cheie care se pot obtine cu IFS Applications in derularea activitatii curente a unei companii cu specific de Productie se numara:


 Puteti simula costul si profitabilitate la nivel de comanda client, in functie de dimensiunea lotului,  inca din faza de vanzare
O structura de cost corecta si bine definita va permite simularea inca din faza de ofertare sau comanda a costurilor si implicit a pretului de vanzare in functie de dimensiunea lotului comandat. Se creaza astfel o baza de negociere corecta si fundamentata.

 Aveti un sistem eficient de lansare, urmarire si raportare a productiei
Prin Modulul de Shop Order distribuiti toate informatiile utile si relevante catre echipa de productie direct din baza de date (instructiuni de lucru, schite, informatii pentru setup).
Totodata colectati informatii direct din sectie, raportarea pentru cosumuri de materiale, manopera si  cantitati produs finit facandu-se in timp real.

  Reduceti timpul de livrare si procesare al documentelor  
In paralel cu procesul de productie, pe baza statusului comenzilor, logisitca si depozitul pot pregati livrarea, planifica transportul si procesa documentele, ducand astfel la scurtarea timpilor de livrare. Etichetele pot fi calculate si tiparite automat.

 Aveti un sistem de planificare si eficientizare a productiei 
O mai buna planificare inseamna eficientizarea productiei si cresterea gradului de utilizare efectiva a utilajelor, reducerea costurilor pe lot de fabricatie, minimizarea intreruperilor datorata comenzilor neeconomice. IFS ofera solutii pentru uniformizarea productiei, inclusiv pentru gestionarea eficienta a cererilor ocazionale.

 Obtineti informatii in timp real privind productia (status comenzi, grad incarcare)
Echipa de vanzari va putea comunica eficient cu clientul in ceea ce priveste situatia comenzilor si a livrarilor. In faza de ofertare, vanzarile vor putea estima cu acuratete timpul de livrare pentru comanda clientului.

 Evitati pierderile datorate intreruperilor accidentale 
Aveti integrat un modul pentru mentenanta, inclusiv mentenanta predictiva. Puteti planifica mentenanta la nivel de utilaj. Aveti un istoric complet al interventiilor pe utilaj (piese inlocuite, operatii efectuate), putand astfel anticipa perioadele optime de interventii si reparatii.

IFS APPLICATIONS - este printre putinele sisteme ERP care ofera o solutie integrata pentru gestionarea productiei de tip proiect
Constructii. Infrastructura. Productie bazata pe proiecte

Suita de aplicatii IFS Applications ofera o combinatie intre managementul proiectelor, managementul activelor si managementul productiei bazata pe proiect. Totul este integrat in timp real cu celelalte module, cum ar fi: financiar-contabilitate, HR, achizitii, vanzari, mentenanta, managementul contractelor, managementul documentelor.


Energie si Utilitati

Inceputurile IFS Applications sunt in industria electrica nucleara, de aceea nu este suprinzator ca IFS Applications este recunoscut de analisti si de piata ca fiind lider pentru aceasta industrie in furnizarea solutiilor ERP si in special a solutiilor pentru gestionarea si mententanta activelor (solutii de tip EAM).


Petrol si Gaze

IFS Applications ofera o solutie flexibila, special proiectata pentru gestionarea eficienta a contractelor, proiectelor, activelor si a intregului ciclu de service si mentenanta.Productie repetitiva, de proces si industriala

IFS Applications poate gestiona diverse modele si procese de productie (discreta, de proces, industriala) intr-un mod flexibil si integrat cu celelalte module. IFS Applications permite controlul de lot si trasabilitate de la achizitiile de materii prime pana la vanzarea si livrarea produselor finite. IFS poate lucra cu modele complexe cum ar fi: engineer to order (ETO), configure to order (CTO), make to order (MTO). IFS Applications este un SISTEM ERP complet pentru Productie.

Servicii si Mentenanta

IFS Applications se adreseaza oricarui tip de afacere din domeniul service-ului si mentenantei. Furnizorii de servicii se pot baza pe facilitati IFS cum ar fi: managementul activitatilor executate pe teren, planificarea activitatilor de service de teren (inclusiv a rutelor), mentenanta, reparatii si revizii, analiza managementului activitatilor de service.


Retail. Distributie

IFS Applications acopera toate procesele de retail si distributie, inclusiv cash flow si bugete.

    

Vrei sa afli mai multe?
Solicita un expert ERP
Contacteaza Expert

Esti deja convins?
Solicita oferta noastra de servicii ERP
Solicita Oferta

/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency