Artoil - Brand Partener OMV - distribuitor produse petroliere

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision

Artoil este o companie cu o cifra de afaceri de peste 75.000.000 mil EUR.

Pentru Artoil, sistemului Dynamics NAV (Navision) creste controlul afacerii pe ansamblu si aduce numeroase imbunatatiri in ceea ce priveste automatizarea proceselor si operarea documentelor. De asemenea cu Dynamics Nav sunt minimizate erorile si pierderile de profit printr-o mai buna conexiune intre fluxurile de aprovizionare si cele de vanzare.

Datorita specificului domeniului de activitate au fost necesare numeroase dezvoltari, sistemul ERP Dynamics NAV (Navision) putand fi particularizat si adaptat modelului dinamic al afacerii ArtOil. Cele mai semnificative particularizari si dezvoltari sunt:

  • Definirea de politici complexe de discount-uri furnizor in functie de locatia de livrare, valuta, tip discount - spot sau periodic, exprimate in valoare / 1000 litri.
  • Generarea de liste de preturi de vanzare avand la baza pretul zilnic de aprovizionare si tipurile de discount-uri primite
  • Planificarea comenzilor de transport si gestionarea relatiei cu transportatorii.
  • Automatizarea procesului de facturare pentru vanzarea produselor prin intermediul cardurilor
  • Automatizarea procesului de generarea a comenzilor furnizor si de urmarire a livrarilor de combustibili printr-o interfata EDI cu principalul furnizor OMV Petrom.
  • Dezvoltarea unei aplicatii mobile si a unui site, ambele integrate cu Dynamics NAV prin webservice-uri.

Angst - companie producatoare de mezeluri

BI - Microstrategy. Optimizari sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision.

A fost dezvoltata o interfata speciala pentru preluarea si consolidarea datelor din Navision intr-un data warehouse, astfel  informatia putand fi mult mai bine structurata, iar accesarea datelor de catre aplicatia de BI Microstrategy fiind mult mai rapida.


Burda Romania - unul dintre principalii publisheri de pe piata, detine un portofoliu impresionant de branduri

Sistem ERP si CRM - Microsoft Dynamics NAV Navision. Proiecte Internationale si Locale

Pentru Burda a fost dezvoltat nativ in Navision un modul de CRM special pentru urmarirea contractelor de publicitate.
Functionalitati dezvoltate pentru Burda Romania au fost implementate si in Burda Anglia si Burda Franta.


  

Casa de Difuzare Presa New Concept - cel mai mare distribuitor de presa din Romania

Proceseaza zilnic un volum impresionant de documente - aproximativ 5000 de facturi / zi, intregul proces de la repartizarea tirajelor pe clienti, generare si inregistrarea facturilor, pregatirea coletelor pentru clienti fiind automatizat si integrat in Dynamics NAV. Au fost dezvoltate mai multe automatizari si interfatari cu sistemele ERP ale marilor retailer-i Carrefour, Kaufland, Auchan, Cora, etc


Bejo Romania - productia si procesarea semintelor

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision - Proiect International, Upgrade-uri, Rapoarte

JEROEN BEEMSTER - NAVISION APPLICATION GROUP MANAGER

"We have been working with Criteria for more than 5 years. Microsoft Dynamics NAV is the group ERP solution used by Bejo Zaden in all the countries where we have offices – more than 27 countries. We have a special add-on for the specific management of our business. Criteria provided us the necessary support for updating several versions of our add-on in all the countries where it is used. They supported us also for other projects like upgrades or reports migrations from previous Navision version to Dynamics NAV 2013. We are very please with the results and their flexibility"


Krka Romania -  productia si vanzarea de produse farmaceutice 

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision

Dat fiind volumul mare de documente ce trebuie procesat lunar si structura detaliata de raportare pentru grup, in acest proiect au fost dezvoltate mai multe automatizari pentru procesarea mai rapida a documentelor si pentru simplificarea fluxurilor de operare.


Mercury 360 - Agentie de publicitate

Au fost realizate mai multe optimizari ale sistemului Dynamics NAV, integrari cu aplicatia Share Point pentru managementul documentelor, precum si  integrarea Dynamics NAV cu aplicatia BI - Microstrategy pentru construirea unui sistem flexibil de raportare.


Musette - productie si vanzare incaltaminte

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision

O companie cu activitate complexa, atat cu productie cat si cu distributie, cu puncte de lucru multiple. Pentru modulul de productie au fost realizate dezvoltari speciale. De asemenea ,a fost dezvoltata integral o aplicatie - RMS  (Retail Management System) pentru gestionarea vanzarilor de tip retail din magazine, aplicatie integrata cu Navision pentru preluarea vanzarilor din magazine.


Mandresloot - servicii transport

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision

Grup de firme Olandez cu filiale in mai multe tari din Europa - Olanda, Polonia, Ungaria. In Romania isi desfasoara activitate prin trei firme. Mandersloot foloseste si un add on Dynamics NAV special pentru activitatea de transport - NAVITRANS.

Domeniul de activitatea are anumite particularitati (de exemplu emiterea facturilor pentru clientii locali in EUR in incasarea acestora fie in RON sau EUR - functionalitate ce poate fi gestionata nativ de Dynamics NAV). Se lucreaza cu un numar mare de avansuri spre decontare . Pentru eficientizarea operarii acestor deconturi au fost realizate mai multe dezvoltari in Dynamics NAV.


Orbit Polymers - Orbit Polymers este unul din principalii actori pe piata de distributie a materiilor prime pentru industria maselor plastice in Romania si Europa de Est.

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision

Lucreaza cu un numar mare de bilete la ordin si CEC-uri. Pentru gestionarea acestora a fost dezvoltat un modul special in Navision, atat pentru o operare si urmarire eficienta a acestora cat si pentru analiza si raportare.


Romflag - cel mai mare producator de steaguri prin serigrafie din Romania

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision si PrintVis

Sistemul PrintVis (add on Dynamics NAV specializat pentru companii cu activitate tipografica) permite gestionarea intregului flux de la estimare, planificare, raportare si urmarire productie, integrat cu fluxul financiar contabil.


Tipografia Everest - Tipar Offset si Digital 

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision si PrintVis

Tipografia Everest este una din cele mai importante tipografii de tipar plan. Productie tipografica este este una dintre cele mai complexe productii. Fluxul de productie are un numar mare de operatii, fiecare comanda client fiind unica - practic in industria tipografica nu se vinde un produs ci capacitatea utilajelor. Print Vis (add on Dynamics NAV) este special conceput pentru a acoperi toate cerintele acestei industrii.


Tipografia Real - Tipar Offset, Web, Mailing si Digital

Sistem ERP - Microsoft Dynamics NAV Navision si PrintVis

Activitate tipografica complexa: atat produse pe stoc cat si la comanda, executate atat pe tipar plan, rotativa, cat si digital, completate cu multiple operatii de finisare. Solutia implementata - PrintVis

/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency