Cautati solutii si idei noi
ce aduc rezultate vizibile
pentru afacerea dvs.?
Microstrategy este unul dintre liderii la nivel mondial in tehnologia Business Intelligence (BI).

Este o platforma completa, ce acopera toate cele 5 stiluri de BI: Advanced Analysis & Ad Hoc Reporting, OLAP Analysis, Enterprise Reporting, Scorecards & Dashboards, Alerting & Proactive Notification.
Salesforce.com este liderul mondial in domeniul solutiilor CRM. Cele mai performante echipe de vanzari din lume folosesc Salesforce CRM.

+2.000.000 utilizatori, + 70.000 de companii
Acopera integral functionalitatile unei organizatii complexe: Management Financiar, SCM (Aprovizionare, Depozit, Productie, Vanzari si Service), CRM, Raportare si Indicatori Economici.

Totodata dispune de module Add-On pentru a satisface necesitatile specifice oricarui domeniu.
e-Order modul pentru distribuitori. Practic o interfata web a sistemului ERP ce asigura reducerea costurilor operationale cu preluarea comenzilor si o mai buna comunicare cu partenerii.
Ati implementat o solutie software pentru afaceri (ERP, CRM). Ati investit timp, ati investit bani, si totusi rezultatele si impactul asupra organizatiei nu sunt cele asteptate.

Ce trebuie schimbat?

In majoritatea proiectelor de tip ERP, CRM se pune accentul mai mult pe implementarea de functionalitati si mai putin pe optimizarea proceselor si managementul performantei.
Din aceasta cauza efectul este minim in ceea ce priveste cultura organizationala si transformarea organizatiei.

Abordare Criteria

Consultantii Criteria stiu ca implementarile ERP de succes au legatura mai mult cu procesele, oamenii si strategia firmei si mai putin cu tehnologia.
Sistemele de management aplicate de Criteria (Balance Scorecard si Business Process Management) aduc rezultate considerabile in ceea ce priveste eficientizarea proceselor strategice si cresterea performantelor firmei pe termen lung.
Daca ati ajuns aici, probabil doriti sa gasiti solutii si idei noi ce aduc rezultate vizibile pentru afacerea dumneavoastra.

Sau, poate doriti sa vedeti cum solutiile noastre deja functioneaza pentru alte firme, caz in care, va invitam sa vizitati
pagina de referinte si studii de caz
CRM     |     ERP    

Customer Relationship Management (Managementul relatiilor cu clientii) – acopera toate aspectele privind modul in care organizatia gestioneaza si controleaza interactiunea cu clientii (actuali si potentiali). Un client interactioneaza cu organizatia pe mai multe nivele, canale (mail, telefon, intalniri directe, Internet, aplicatii chat) si
cu mai multe departamente (sales, marketing, customer service). Fara un sistem CRM nu puteti avea o perspectiva de 360 grade asupra clientilor. CRM-ul asigura o mai buna vizibilitate si colaborare intre departamente,  informatii structurate si de calitate, precum si instrumente si proceduri de lucru (bazate pe best practice-uri) pentru cresterea vanzarilor si loialitatii clientilor.

 

Cu un sistem CRM:
  1. Ajutati echipa de vanzari sa vanda mai mult, sa contacteze mai multi clienti, sa fie mai productiva si mai profesionista;
  2. Aveti o estimare in timp real privind evolutia vanzarilor companiei, putand astfel organiza mai bine activitatile de aprovizionare si/sau productie;
  3. Identificati cu usurinta care sunt cele mai eficiente activitati/campanii de marketing. Directionati astfel bugetul si efortul de marketing doar catre acele actiuni care au cel mai mare impact si cel mai bun ROI;
  4. Automatizati si imbunatatiti activitatile de suport si helpdesk. Incidentele tehnice se pot prelua prin mai multe canale (telefonic – CTI, email, formular web, chat, self service), se pot crea fluxuri de lucru si reguli de escaladarea, se poate crea si intretine o baza de date pentru solutii;
  5. Aveti o perspectiva de 360 grade si personalizati relatiile cu clientii. Cresteti gradul de satisfactie si loialitate al clientilor.

Solutia CRM Criteria - Salesforce.com.

Salesforce.com este liderul mondial in domeniul solutiilor CRM de tip “on demand”. Cele mai performante echipe de vanzari din lume folosesc Salesforce CRM.

Peste 2.000.000 de utilizatori din peste 70.000 de companii folosesc salesforce.com, utilizand un simplu browser web si nimic mai mult. Fara hardware, fara software! Printre cei mai mari clienti salesforce.com se numara: Japan Post - 65.000 utilizatori, Dell - 40.000 utilizatori, Cisco - 30.000 utilizatori, Citi - 30.000 utilizatori, AON - 12.000 utilizatori